Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Kongeblå Hårsløyfe

Mykt hårbånd med sløyfe i dyp kongeblå farge til små barn.

Sløyfen er 7.5 cm bred, og båndet er 18 cm bred.

Les merShow less
kr 47.00
Produktdetaljer
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 25.00
1 stk honeycomb papirball, 20 cm stor. Anvendelig og flott honeycomb ball som er den perfekte pynt til alle anledninger. De gjør mye ut av seg når de henges opp, og tar liten plass når de skal pakkes ned igjen til...
kr 155.00
Søt Enhjørning putetrekk som passer til puter 45 cm x 45 cm, Puten har glidelås i siden og stoffet er i mykt poliester. Putetrekket har printet motiv på forsiden og er hvite på baksiden.
kr 73.00
Dekorativ rustikk girlander med rutete vimpler. En kvikk og enkel måte å pynte opp til enhver anledning.  Hver vimpel er 13 cm x 18 cm og remsen blir tilsammen ca 2.5 meter.
kr 155.00
Skap en drømmende atmosfære med vår pakke med 40 fantastiske ballonger i nyansene rosa, hvitt og sølv! Utforsk utallige muligheter – lag en imponerende bukett som følger vårt enkle oppsett i beskrivelsen, heng dem...
kr 75.00
1 stk plysj hårbøyle med lilla kaninører. Ørene er med ståltråd, så de kan bøyes til ønsket utseende. Hårbøylen er behagelig å ha på og passer til alle aldre. Ørene er 18 cm lange fra toppen av hårbøylen.
kr 58.00
10 stk cellofanposer med flerfargede prikker. Perfekt til å fylle med smågodt eller små pressanger til gjestene. Posene er 27 cm lange og 12 cm brede. 10 stk rosa poselukkere følger med.
kr 49.00
Flott bordkonfetti i skinnende lilla pappsirkler med perlemoreffekt. Hver sirkel er 2 cm store og pynter perfekt opp på bordet.
kr 168.00
BlitzWolf SHP-6 wifi smartplugg som lar deg fjernstyre elektroniske apparater. Kobles til lys eller varme og styres med BlitzWolf appen, stemmestyring via Google Assistant eller Amazon Alexa. Perfekt til å varme opp...
kr 16.00
1 stk sort foliekrone, 29 cm x 30 cm stor. Kronen kan godt festes over store tallballonger for ekstra høyde og gir tallballongene det lille ekstra.

Meny

Innstillinger