Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Kjøpsvilkår


KONTAKT OSS

Adresse:
Drømmefesten AS
Geitramsvegen 25
2052 Jessheim

E-post: 
post@drommefesten.no

Telefon: 
97344682

Organisasjonsnummer: 
932 837 412 MVA

Kontaktskjema

Dersom du trenger å kontakte oss, kan du sende oss mail via kontaktskjema-knappen ovenfor. Vi vil da enten kontakte deg per telefon eller sende deg svar per mail.KUNDEINFORMASJON

Opplysninger du gir til oss vil ikke bli gitt videre og er bare tilgjengelige for personer tilknyttet oss. Du kan når som helst be om at opplysninger om deg slettes. I forbindelse med bestillingen, godtar du at vi lagrer og bruke informasjonen din. Vi gjør dette for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg. Vi dokumenterer også all kommunikasjon vi har med deg via e-post, for å kunne tilby tjenesten som du forventer av oss. 


 

SIKKER BETALING

Hvem kan handle på nett?

For å kunne handle på nett hos oss må du være minimum 15 år. Er du under 15 år må du få en myndig person til å bestille for deg. Dersom du ønsker å handle på kreditt må du være over 18 år.

Trygt kjøp

Vi har som mål å ha den absolutt beste sikkerhet rundt salg på internett, håndtering av personopplysninger og betaling. Vi har derfor tilpasset vår virksomhet til kravene norske myndigheter, gjennom Distansehandel Norge, har satt for trygg internett handel. 


Betaling

Du vil bli belastet for ordrebeløpet når din pakke blir sendt fra oss.

Moms på 25% inngår i alle priser. Ingen andre avgifter enn det som står som totalsum i kassen tilkommer ved kjøp.

Alle våre priser er oppgitt i Norske kroner.


LEVERINGSBETINGELSER

Leveringstid

En forsendelse tar vanligvis 3-5 virkedager, men erfaringsmessig bruker Posten lengre tid på levering enn det som er lovet. Bestill derfor varene dine i god tid.


Frakt og gebyr

Alle våre forsendelser sendes med Bring og PostNord.

Kunden er selv ansvarlig for at oppgitt adresse er en gyldig adresse i Posten Norge sine systemer. Forsendelser som blir returnert til oss pga ugyldig adresse, blir behandlet som uavhentet pakke. (Se forklaring nedenfor)

Dersom ordre bestilt som «pakke i postkassen» helt åpenbart blir for stor til å passe i en postkasse, blir disse forsendelsene sendt med Post Nord.

Dersom vi ikke kan levere hele din bestilling komplett tar vi kontakt med deg før vi sender ut

 

Uavhentede pakker

Hentefrist for pakker levert av Posten er nå en uke, dersom du ikke selv avtaler noe annet med Posten. Om den ikke hentes innen da, returneres pakken automatisk tilbake til oss. Dersom du unnlater å hente pakken på utleveringsstedet, vil vi refundere varekostnaden fratrukket et gebyr for uavhentet forsendelse. Dette beløpet vil dekke våre ekstra omkostninger for returporto og lagerhåndteringskostnader. Uavhentede pakker vil bli ilagt et gebyr på kr 250,- inkl MVA. Er vareverdien mindre enn dette beløpet, vil du dermed ikke få refundert noe.

Retur av varer - Angrerett

Med unntak av spesialbestilte varer har du 14 dagers angrefrist på varer kjøpt i vår nettbutikk. Du betaler selv returfrakt om du benytter angreretten. Har du mottatt feil vare eller varer med feil sender vi deg nytt uten kostnader for deg. 

Varer som er spesialbestilt tas ikke i retur. Vennligst ikke send returvarer i oppkrav. Disse blir ikke hentet ut.

Klagefrister

1. Feil ved leveranse

Hvis du mottar et defekt eller et feillevert produkt, ta kontakt på mail eller på telefon. Du bør ta kontakt så snart som mulig og ikke senere enn 1 måneder etter levering.

Etter at vi har mottatt din klage vil du få svar med instruksjon om hvordan varen skal returneres.

2. Feil under garantitiden

Vi garanterer at varene du har bestilt er fri for produksjonsfeil i to år, eller i løpet av garantiperioden for produktet (fra levering).  Oppstår det feil ved ditt produkt i løpet av garantiperioden kan du ta kontakt på mail eller på telefon. Kundeservice vil gi deg informasjon om hvordan du skal gå videre med din reklamasjon.

3. Reklamasjon

Melding om feil må meddeles innen rimelig tid fra du oppdaget eller burde ha oppdaget feilen. Reklamasjonsretten for et produkt opphører under alle omstendigheter etter tre år.

Ved en eventuell tvist følger vi forbrukerrådets retningslinjer for reklamasjonssaker!

Meny

Innstillinger