Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Enhjørning Putetrekk

Søt Enhjørning putetrekk som passer til puter 45 cm x 45 cm,

Puten har glidelås i siden og stoffet er i mykt poliester. Putetrekket har printet motiv på forsiden og er hvite på baksiden.

Les merShow less
kr 155.00
Produktdetaljer
Sist vist
kr 155.00
Søt Enhjørning putetrekk som passer til puter 45 cm x 45 cm, Puten har glidelås i siden og stoffet er i mykt poliester. Putetrekket har printet motiv på forsiden og er hvite på baksiden.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 520.00
Skap en festlig atmosfære med vårt praktiske Ballongbuesett! Dette settet gir deg alt du trenger for å lage en imponerende ballongbue som setter prikken over i-en på enhver begivenhet. Vår ballongbue er enkel å...
kr 150.00
Vakker Unicorn borddekorasjon med silkeblomster og sølvhorn. Dekorasjonen har en strikk på undersiden, slik at den også kan brukes på hodet. Høyde 15 cm og bredde 15 cm.
kr 335.00
Flott kostyme til en liten Enhjørning Prinsesse. Settet består av et flerfarget skjørt i polyester med tyll underskjørt og strikk i livet. Flerfargede silkevinger og hårbøyle med flerfarget silkehorn og rosa...
kr 43.00
Liten ballongbukett med 10 ballonger fordelt på: 5 stk mørkerøde latexballonger 5 stk røde konfettiballonger Ballongene blåses opp til ca 25 cm, og kan enkelt lages til en bukett ved hjelp av enten ballongtape...
kr 115.00
Søte sommerfuglvinger som festes med strikk rundt armene. Vingene har tynn ståltråd rundt kanten slik at de sitter stødig på ryggen. Vingene er 57 cm brede og 45 cm høye.
kr 155.00
Inspirerende ord i gull til å lime på veggen. Klistremerket monteres enkelt opp på veggen, og trekkes forsiktig av veggen når man ønsker det. Klistremerket er 20 cm høyt og 44 cm bredt.
kr 74.00
Nydelig lyserosa foliert ballongbanner. Hver bokstav er 40 cm høye og bokstavene monteres sammen med medfølgende bånd hvis ønskelig. Bokstavene har små hemper øverst som båndet tres igjennom. Bokstavene kan også limes...
kr 255.00
Nydelig veggklistremerke med små elefanter i rosa luftballonger. Det er 28 klistremerker i dekorasjonen, og man velger selv hvor mye av veggen som skal brukes når klistremerkene festes.

Meny

Innstillinger