Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Muffinsformer Yndige Snømenn

50 stk yndige muffinsformer i papir med snømenn som kikker mot stjernene og drømmer seg bort.....

Stek kakene gjerne på muffinsbrett slik at papirformene holder fasongen bedre under stekingen.

Søte former som gjør det ekstra gøy når barna skal være med på julebaksten.

Les merShow less
kr 68.00
Produktdetaljer
Relaterte produkter
kr 59.00
10 stk gjennomsiktige cellofanposer med Candy Swirls. Perfekt til å fylle med smågodt, popkorn etc eller til å pakke inn små gaver til gjestene. 13 cm brede og 27 cm lange.
Sist vist
kr 68.00
50 stk yndige muffinsformer i papir med snømenn som kikker mot stjernene og drømmer seg bort..... Stek kakene gjerne på muffinsbrett slik at papirformene holder fasongen bedre under stekingen. Søte former som gjør...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 85.00
Nydelig sateng ordensbånd til den vordende mor, i hvitt med gull påtrykk Mommy to Be. 80 cm langt (fra skulder til hofte) og 30 cm bredt.
kr 49.00
Pose med 50 stk nydelige mellomrosa silkehjerter. Hjertene er en ideell bordpynt til både konfirmasjon og bryllup, eller for å pynte opp til en romantisk kveld. Hvert hjerte er ca 2 cm brede.
kr 59.00
Florlett anvendelig organza med strass som kan brukes til alt fra bordløper og stolsløyfer til Tutuskjørt for de minste. Dekk bordet med en ensfarget duk, og rull ut organza bordløperen over duken . Enkel bordpynt som...
kr 59.00
Florlett anvendelig organza med strass som kan brukes til alt fra bordløper og stolsløyfer til Tutuskjørt for de minste. Dekk bordet med en ensfarget duk, og rull ut organza bordløperen over duken. Enkel bordpynt som...
kr 255.00
Nydelig veggklistremerke med små elefanter i rosa luftballonger. Det er 28 klistremerker i dekorasjonen, og man velger selv hvor mye av veggen som skal brukes når klistremerkene festes.
kr 29.00
1 stk armbånd i solid gummi med "I´m a mermaid". Perfekt for alle små havfruer! Indre mål er 9.5 cm (20 cm krets), men armbåndet er litt elastisk.
kr 95.00
Bride To Be foliebanner i sølv med 40 cm høye foliebokstaver, 10 stk sølvfargede ballonger og 8 stk hvite ballonger. Banneren monteres sammen med medfølgende bånd.

Meny

Innstillinger