Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Stor Mintgrønn Latexballong

1 stk stor mintgrønn latexballong som blir ca 45 cm stor. Perfekt til ballongbuer og dekorasjoner.

Les merShow less
kr 29.00
Produktdetaljer
Relaterte produkter
kr 14.00
Plastremse med hull som brukes til å montere sammen ballonger til en lang ballongremse. 5 meter lang og har hull til 115 ballonger.
kr 39.00
20 stk ekstra tykke macaron latex ballonger i god kvalitet. Ca 20 cm i diameter når de er ferdig oppblåst. Passer perfekt til dekorasjoner og ballongbuer. 
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 85.00
Flott og veldig dekorativ folieballong formet som en luftballong med et lite hus som ballongkurv. Ballongen en flott dekorasjon til barnerommet, eller den kan henge ute i trærne til sommerfesten. Ballongen holder seg...
kr 59.00
Florlett anvendelig organza med strass som kan brukes til alt fra bordløper til Tutuskjørt for de minste. Blir ekstra dekorativ ved å legge organza over en duk for å få frem fargene bedre. Kan også brukes som bånd på...
kr 42.00
2 stk smale remser med silkebånd i rødt, hvitt og blått. Perfekt til alt fra å knyte rundt buketter med nyutsprungen bjørkeløv til å dekorere festbordet med sløyfer etc.  Hver remse er 2.h cm brede og 3 m lange.
kr 29.00
1 stk honeycomb papirball, 25 cm stor. Anvendelig og flott honeycomb ball som er den perfekte pynt til alle anledninger. De gjør mye ut av seg når de henges opp, og tar liten plass når de skal pakkes ned igjen til...
kr 49.00
Liten Enhjørning dekorasjon i filt med lyserosa silkehorn. Laget i solid filt, slik at den står stødig både som kakepynt så vel som små borddekorasjoner.  9.2 cm lang og 7.2 cm høy.
kr 58.00
10 stk cellofanposer med rosa poter på hver side. Perfekt til å fylle med smågodt, eller presanger til gjestene.  10 stk poselukkere følger med. Posene er ca 27 cm lange og 12 cm brede.
kr 75.00
25 stk trepinner med hvite snøkrystaller til tapas, cocktail eller kaketoppere. Hver pinne er 12 cm lange, og snøkrystallene er 1.5 - 2 cm brede.
kr 45.00
Yndig Happy Birthday banner i papp med Havfruemotiv.  Banneren monteres sammen med medfølgende bånd, og hver del er mellom 13 cm til 15 cm store.
kr 115.00
Rustikke putetrekk i maritimt design. Produsert i tykt, naturlig bomullslin av høy kvalitet, og er veldig slitesterk. Skjult glidelås i siden. Passer til puter 45 cm x 45 cm. Blåfargen på putetrekket er en nyanse...

Meny

Innstillinger