Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Retro Taro Purple

Nydelig dyp, dus Morandifarget lilla, 25 cm

Selges pr stk

Morandi-fargene kommer fra den berømte italienske maleren Giorgio Morandi. Fargene er kjent for sin blanding av klare og duse toner som utstråler rolig eleganse og renhet. Hans palett bestod hovedsakelig av subtile nyanser av grå, brun, blå og grønn, skapt med en nøye avstemt blandingsteknikk for å oppnå en følelse av harmoni og balanse.

Les merShow less
kr 4.00
Produktdetaljer
Sist vist
kr 4.00
Nydelig dyp, dus Morandifarget lilla, 25 cm Selges pr stk Morandi-fargene kommer fra den berømte italienske maleren Giorgio Morandi. Fargene er kjent for sin blanding av klare og duse toner som utstråler rolig...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 150.00
Vakker Unicorn borddekorasjon med silkeblomster og rosa horn. Dekorasjonen har en strikk på undersiden, slik at den også kan brukes på hodet. Høyde 15 cm og bredde 15 cm.
kr 49.00
10 stk flotte rosa bordkort med hjerte. Når kortene brettes i to står hjertet og blomstene opp, over kortet. Kortene er 9 cm brede og 9 cm høye (inklusiv hjertet) når de er ferdig brettet til å sette på bordet.
kr 79.00
Stor folie ballongbukett med konfettiballonger. Ballongene er flotte satt sammen til en bukett, eller de kan f.eks henges ved siden av hverandre fra taket. Folieballongene har praktiske hemper som gjør det lett å...

Meny

Innstillinger