Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Unicorn Hårbøyle Blå

Det lille ekstra til Enhjørningfesten. Hårbøyle i blått med rosa pynt. Hårbøylen sitter godt på hodet, og passer til barn i alle aldre. 

Les merShow less
kr 65.00
Produktdetaljer
Relaterte produkter
kr 75.00
Det lille ekstra til Enhjørningfesten. Hårbøyle med gullører og flerfarget horn. Hårbøylen sitter godt på hodet, og passer til barn i alle aldre. 
kr 72.00
Det lille ekstra til Enhjørningfesten. Hårbøyle med mørkerosa ører og silkehorn. Hårbøylen sitter godt på hodet, og passer til barn i alle aldre. 
kr 75.00
Det lille ekstra til Enhjørningfesten. Hårbøyle med lyserosa ører og silkehorn. Hårbøylen sitter godt på hodet, og passer til barn i alle aldre. 
kr 72.00
Det lille ekstra til Enhjørningfesten. Hårbøyle i sølv og rosa. Hårbøylen sitter godt på hodet, og passer til barn i alle aldre. 
kr 72.00
Det lille ekstra til Enhjørningfesten. Hårbøyle med gullører og gullhorn. Hårbøylen sitter godt på hodet, og passer til barn i alle aldre. 
Sist vist
kr 65.00
Det lille ekstra til Enhjørningfesten. Hårbøyle i blått med rosa pynt. Hårbøylen sitter godt på hodet, og passer til barn i alle aldre. 
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 49.00
Stor Unicorn folieballong, 80 x 60 cm. Kan henges fra taket eller festes på veggen med klistreputer for å gi et fint bakgrunnsteppe til festen. Kan blåses opp med både luft og helium.
kr 245.00
Nydelig Enhjørningsett i lyse farger. Settet består av: 16 stk papptallerkener, 18 cm 16 stk papptallerkener, 23 cm 16 stk pappkopper, 9 cm høye 16 stk papirservietter, 16 cm x 16 cm.
kr 79.00
Flott kakedekorasjon formet som en pastellfarget regnbue med skyer og hjerter. Under regnbuen er det to plastpinner som gjør at dekorasjonen står stødig på kaken. 12 cm bred og 7 cm høy.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 95.00
Kremfarget bordløper i sateng, 30 cm bred og 2.75 m lang. Enkle bordløpere som også kan brukes til å dekorere stoler med. Det tynne og lette stoffet gjør det anvendelig slik at det er lett å knyte til sløyfer etc....
kr 115.00
Putetrekk i maritimt design. Produsert i tykt, naturlig bomullslin av høy kvalitet, og er veldig slitesterk. Skjult glidelås i siden. Passer til puter 45 cm x 45 cm. Blåfargen på putetrekket er en nyanse lysere enn...
kr 29.00
1 stk honeycomb papirball, 25 cm stor. Anvendelig og flott honeycomb ball som er den perfekte pynt til alle anledninger. De gjør mye ut av seg når de henges opp, og tar liten plass når de skal pakkes ned igjen til...
kr 165.00
Nydelig sett til 8 gjester i delikate farger, denne i lyserosa og hvit med gullkant. Settet inneholder 8 stk papptallerkener, 23 cm 8 stk papptallerkener, 18 cm 8 stk pappkopper 10 stk papirservietter. 
kr 52.00
1 meter høye flotte gulfargedel tallballonger. Den perfekte bursdagsdekorasjonen, og pynter opp rommet med enkle grep. Velg ønsket tall i menyen under.
kr 42.00
1 stk yndig papirdekorasjon formet som en luftballong i krem og rødt, med en liten sky og hengende gullstjerne. Passer perfekt til å henge fra taket, i vinduskarmen eller å limes direkte på veggen. Kommer flatpakket...
kr 65.00
Sølv bordkonfetti med Happy Birthday og sølvstjerner. Posen inneholder 15 gr og passer til å strø utover et middels stort bord. Happy Birthday er 3.7 cm lange og stjernene er 1 cm brede.
kr 49.00
10 stk flotte mørkeblå bordkort med stående hjerte. Når kortene brettes i to står hjertet og blomstene opp, over kortet. Kortene er 9 cm brede og 9 cm høye (inklusiv hjertet) når de er ferdig brettet til å sette på...
kr 59.00
Søte, små pappformer til cupcakes eller muffins, 6 cm brede og 4,7 cm høye. Er laget i varmebestandig papp slik at kakene kan stekes direkte i formene. Pappformene kan også brukes som små snackbegre. Selges i eske...
kr 89.00
Nydelige bordkrystaller i perlemor. Gir et luksuriøst preg til festbordet ved bare å drysse krystallene rundt på det ferdig pyntede bordet. Er også en veldig enkel måte å pynte opp litt ekstra til hverdags....

Meny

Innstillinger