Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Honeycomb Grå 20 cm

1 stk honeycomb papirball, 20 cm stor.

Anvendelig og flott honeycomb ball som er den perfekte pynt til alle anledninger. De gjør mye ut av seg når de henges opp, og tar liten plass når de skal pakkes ned igjen til neste begivenhet. Papirballer er også en flott måte å pynte opp ute med, hengende fra trær eller terrassetak, og de skaper ekstra stemning vaiende lett i vinden på lyse sommerkvelder.

Papirballene kan også brukes som dekorasjon på vegg eller bord. Da brettes de bare halvveis ut og limes opp på veggen, eller legges som pynt på festbordet.

Les merShow less
kr 25.00
Produktdetaljer
Sist vist
kr 25.00
1 stk honeycomb papirball, 20 cm stor. Anvendelig og flott honeycomb ball som er den perfekte pynt til alle anledninger. De gjør mye ut av seg når de henges opp, og tar liten plass når de skal pakkes ned igjen til...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 255.00
Nydelig veggklistremerke med små elefanter i rosa luftballonger. Det er 28 klistremerker i dekorasjonen, og man velger selv hvor mye av veggen som skal brukes når klistremerkene festes.
kr 155.00
Skap en drømmende atmosfære med vår pakke med 40 fantastiske ballonger i nyansene blå og lill! Utforsk utallige muligheter – lag en imponerende bukett som følger vårt enkle oppsett i beskrivelsen, heng dem elegant fra...
kr 165.00
Nydelig sett til 8 gjester i delikate farger, denne i lyserosa og hvit med gullkant. Settet inneholder 8 stk papptallerkener, 23 cm 8 stk papptallerkener, 18 cm 8 stk pappkopper 10 stk papirservietter. 
kr 155.00
40 stk flotte ballonger i rose gold og hvitt. Med så mange ballonger kan man skape utallige forskjellige dekorasjoner; Lage en stor, imponerende bukett, lim de opp i taket med de medfølgende limputene, monter dem på...
kr 115.00
Søte sommerfuglvinger som festes med strikk rundt armene. Vingene har tynn ståltråd rundt kanten slik at de sitter stødig på ryggen. Vingene er 57 cm brede og 45 cm høye.

Meny

Innstillinger