Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Bjeffehalsbånd

Oppladbart halsbånd som effektivt hjelper deg med å få hunden din til å slutte å bjeffe ved hjelp av lyd og vibrasjon. Halsbåndet kan justeres i følsomhet på 7 forskjellige nivåer. Når hunden bjeffer, starter halsbåndet å vibrere og/eller pipe. Dette øker i intensitet dersom hunden fortsetter å bjeffe. Halsbåndet kan justeres til å passe alle hunderaser, og det lades opp i løpet av 2-3 timer med den medfølgende USB kabelen.

Merk: Dette halsbåndet skal kun benyttes under oppsyn fra hundens eiere eller trener, og i forbindelse med adferdtrening. Hunden skal ikke overlates til seg selv med dette halsbåndet.

Les merShow less
kr 420.00
Farge
  • Oransje
  • Sort
Beskrivelse

Hundetreningshalsbånd med bjeffekontroll bidrar til å redusere hundens bjeffing ved hjelp av lyd og vibrasjoner. Lyd og vibrasjoner byttes automatisk basert på mengden av hundens bjeffing, og øker etter hvert bjeff. 

 

Skånsomt bjeffehalsbånd med 2 moduser.

I 96 % av tilfellene bidrar det til å redusere (eliminere) en hunds bjeffing ved automatisk å gi 5 forskjellige stadier av lyd (pip) og vibrasjon. Lyden og vibrasjonene byttes automatisk basert på bjeffenes intensitet, og øker etter hver bjeffing.

 

En dyrevennlig måte å trene på

Anti-Bark Dog Collar lar deg velge mellom 3 forskjellige moduser som spenner fra lyd, vibrasjon eller en kombinasjon av begge! Hundens bjeffing aktiviserer halsbåndet, og dette medfører rett og slett at hunden stopper bjeffingen av forundring.  Hunden kan deretter assosiere disse atferdsmessige tilbakemeldingene hver gang dens naturlige instinkter tar overhånd, og bjeffer overdrevent.

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
kr 420.00
Oppladbart halsbånd som effektivt hjelper deg med å få hunden din til å slutte å bjeffe ved hjelp av lyd og vibrasjon. Halsbåndet kan justeres i følsomhet på 7 forskjellige nivåer. Når hunden bjeffer, starter...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
16 andre produkter i samme kategori:
kr 150.00
Vakker Unicorn borddekorasjon med silkeblomster og rosa horn. Dekorasjonen har en strikk på undersiden, slik at den også kan brukes på hodet. Høyde 15 cm og bredde 15 cm.
kr 155.00
40 stk ballonger i nydelig sammensetning av lilla og lavendelnyanser. Med 40 ballonger kan dette benyttes til mye. De kan settes sammen til en stor bukett (forslag til oppsett i Beskrivelse under), de kan festes i...
kr 95.00
Nydelig sateng bordløper i fargen cappuccino, 30 cm bred og 2.75 m lang. Enkle bordløpere som også kan brukes til å dekorere stoler med. Det tynne og lette stoffet gjør det anvendelig slik at det er lett å knyte til...
kr 75.00
10 stk lekre og praktiske runde holdere til bordkort, små menyer, bilder etc. Solide stativer i gullfarget metall som står stødig på bordet. Perfekt til bryllup, konfirmasjoner, barnedåp og alle små og store...
kr 45.00
Safaribanner med pappvimpler. Hver vimpel måler 15 cm x 18 cm. Monteres sammen med medfølgende bånd.
kr 59.00
Dekorativ pappbanner i blått med gullskrift samt 5 konfettiballonger. Hver del er 15.5 cm lang og 11 cm bred. Monteres sammen med medfølgende bånd.

Meny

Innstillinger