Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Bordkonfetti 40 År

Bordkonfetti i Rose Gold metallic i tallet 40. Stø konfettien utover festbordet på 40 årsdage. En enkel måte å gi det lille ekstra til festbordet.

Hver konfetti er ca 1 cm stor, og posen inneholder rundt 500 stk.

Les merShow less
kr 59.00
Produktdetaljer
Sist vist
kr 59.00
Bordkonfetti i Rose Gold metallic i tallet 40. Stø konfettien utover festbordet på 40 årsdage. En enkel måte å gi det lille ekstra til festbordet. Hver konfetti er ca 1 cm stor, og posen inneholder rundt 500 stk.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 345.00
Delikat ballongbue i sjokolade/ kaffe og lyseblått i 139 deler. Settet inneholder alt en trenger for å sette sammen denne flotte bue. Blås gjerne ballongene opp med ulik mengder luft for å få et større fargespekter på...
kr 65.00
50 stk sølv metallicballonger. Perfekt til ballongbuer og store buketter. Heng de gjerne i taket med ballongtape for et ekstra dekorativt innslag til festen. Ballongene blir opptil 25 cm store. Utgående størrelse.
kr 89.00
En nydelig liten krone til en prinsesses tredje bursdag. Kronen er laget i rosa filt med gullglitter og har små, yndige skumgummmblomster rundt kanten. Kronen er satt sammen av små deler, så ikke la barnet ha på...

Meny

Innstillinger