Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Lys Rosa Hårsløyfe

Yndig hårbånd med lyserosa sløyfe.

Sløyfen er 7.5 cm bred, og båndet er 18 cm bred.

Les merShow less
kr 47.00
Produktdetaljer
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 35.00
Nydelig kaketopper i papp med smilende regnbue og Happy Birthday på rosa glitterbakgrunn. Dekorasjonen er hvit på baksiden. Selve dekorasjonen er 14 cm bred og 10 cm høy. Pinne og dekorasjon er til sammen 20 cm lang.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 35.00
Nydelig kaketopper i papp med smilende regnbue og Happy Birthday på blå glitterbakgrunn. Selve dekorasjonen er 14 cm lang og 10 cm høy. Pinne og dekorasjon er tilsammen 20 cm lang.
kr 45.00
Solide kongeblå latexballonger, som blir ca 25 cm store.  Perfekt til ballongbuer og dekorasjoner. Velg ønsket antall i menyen under.
kr 265.00
Yndig klistremerke til vegg, vindu eller på skapdører. Passer på rette underlag. Klistremerket er enkelt å sette opp og kommer i forskjellige deler. Man velger selv hvor stort motivet skal være avhengig av hvor langt...
kr 48.00
10 stk hvite ballongpinner med avtagbar festeanordning. Ballongpinner er helt uunnværlig når ballonger skal settes sammen til en bukett. Etter at de første ballongene er montert på pinnene, kan andre ballonger limes...
kr 65.00
2 stk store, nydelige hårspenner til små prinsesser. Enkle å slide inn i håret og holder seg stødig på plass.  Velg ønsket variant i menyen under.

Meny

Innstillinger