Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Honeycomb Cream 25 cm

1 stk honeycomb papirball, 25 cm stor.

Anvendelig og flott honeycomb ball som er den perfekte pynt til alle anledninger. De gjør mye ut av seg når de henges opp, og tar liten plass når de skal pakkes ned igjen til neste begivenhet. Papirballer er også en flott måte å pynte opp ute med, hengende fra trær eller terrassetak, og de skaper ekstra stemning vaiende lett i vinden på lyse sommerkvelder.

Papirballene kan også brukes som dekorasjon på vegg eller bord. Da brettes de bare halvveis ut og limes opp på veggen, eller legges som pynt på festbordet.

Les merShow less
kr 29.00
Produktdetaljer
Sist vist
kr 29.00
1 stk honeycomb papirball, 25 cm stor. Anvendelig og flott honeycomb ball som er den perfekte pynt til alle anledninger. De gjør mye ut av seg når de henges opp, og tar liten plass når de skal pakkes ned igjen til...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 29.00
Gullfarget flat pappfigur som monteres på kaken med medfølgende pinne. Slottet har gullglitter på den ene siden, og hvit på baksiden. Slottet er 10 cm langt og 14 cm høyt
kr 64.00
Glittergardin i rosa perlemorshimmer. Gjør festen uforglemmelig med vår strålende Glittergardin – den ultimate festdekorasjonen som garantert setter stemningen! Med en enkel og imponerende design, vil denne...
kr 259.00
Nydelig Unicorn tyllskjørt i rosa nyanser og silkebånd. Lengde 30 cm Livvidde 23 cm og strekkes ut til 30 cm. Kan enkelt syes inn i livet dersom skjørtet er for vidt.
kr 74.00
Yndig foliebamse med Happy Birthday foliekake. Kaken blåses opp separat, og festes i fanget på foliebamsen med medfølgende klistreputer. Figuren er 97 cm høy og 77 cm bred.
kr 38.00
Ca 1000 små lyseblå borddiamanter i akryl. Perfekt dekorasjon til et hvert festbord. Diamantene er ca 4 mm store og er små nok til at glass ikke velter hvis de skulle plasseres oppå en krystall. 1 pose er nok til et...
kr 39.00
20 stk ekstra tykke macaron latex ballonger i god kvalitet. Ca 20 cm i diameter når de er ferdig oppblåst. Passer perfekt til dekorasjoner og ballongbuer. 
kr 52.00
Dyp rosa Happy Birthday pappbanner med gullskrift. Banneren monteres sammen med medfølgende bånd. Hver del er 15.5 cm x 11.5 stor.
kr 78.00
Sølvfarget bordkonfetti i tallet 80. Passer godt til å strø over bordet for å gi det lille ekstra til festbordet på 80 årsdagen. Hver konfetti er ca 1 cm stor og posen inneholder rundt 500 stykker.
kr 39.00
Pakke med 10 stk rosa latex hjerteballonger. Blir ca 20 cm brede ferdig oppblåst. Ballongene må blåses helt opp for at hjertefasongen skal komme ordentlig frem.

Meny

Innstillinger