Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Sommerfugl Tallerken, 18 cm

Yndige papptallerkener i lyseblått med sommerfugler og blomster.

8 stk tallerkener, 18 cm store.

Les merShow less
kr 32.00
Produktdetaljer
Relaterte produkter
kr 35.00
Sommerlig bursdagsbanner i grønt med sommerfugler og små blomster.  Hver del er 16 cm lange, og monteres sammen med medfølgende bånd.
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 45.00
Solide rosa latexballonger. Blir ca 25 cm store.   Perfekt til ballongbuer og andre dekorasjoner. Velg ønsket antall i menyen under.
kr 45.00
Solide mørkerosa latexballonger,. Blir ca 25 cm store.  Perfekt til ballongbuer og andre dekorasjoner. Velg ønsket antall i menyen under.
kr 35.00
Sommerlig bursdagsbanner i grønt med sommerfugler og små blomster.  Hver del er 16 cm lange, og monteres sammen med medfølgende bånd.
kr 14.00
Plastremse med hull som brukes til å montere sammen ballonger til en lang ballongremse. 5 meter lang og har hull til 115 ballonger.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 59.00
Pakke med 20 stk pappformer til cupcakes eller muffins, 6 cm brede og 5 cm høye. Er laget i varmebestandig papp slik at kakene kan stekes direkte i formene. Pappformene kan også brukes som små snackbegre. Anbefalt...
kr 53.00
1 stk  kaketopper i lett akryl med Happy Birthday inni hjerteformet blomsterkrans. Kakedekorasjonen har farger på forsiden og sølv bakside. Den blå plastfilmen på baksiden skal fjernes før bruk. En flott dekorasjonen...
kr 95.00
En nydelig liten krone til en prinsesses tredje bursdag. Kronen er laget i rosa filt med mørkerosa glitter, og har små, yndige hvite og rosa skumgummiblomster rundt kanten. Kronen er satt sammen av små deler, så ikke...
kr 110.00
Raviolihjul i rustfritt stål, som også kan brukes for å mønstre småkaker etc.
kr 245.00
Stort enhjørning veggklistremerke med gull og rosa prikker. Inneholder et stort og flere små klistremerker som monteres på vegg etter ønsket motiv. Etterlater seg ikke merker på vegg, og er enkel å fjerne etter bruk.
kr 75.00
Søt stoffdekorasjon med filt på undersiden som gjør at den står støtt. Myntet som kakepynt, men kan gjerne brukes som bordpynt e.l. Dekorasjonen er 14 cm høy og 14,5 cm lang.

Meny

Innstillinger