Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Sorte Poter Tallerken

8 stk tallerkener, 18 cm store. Hvite med yndige sorte poter.

Les merShow less
kr 40.00
Utsolgt
Produktdetaljer
Relaterte produkter
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
16 andre produkter i samme kategori:
kr 65.00
20 stk cocktailpinner til drinker, kanapeer, tapas o.l. De kan også f.eks brukes som en artig kakedekorasjon, eller settes i en liten vase som pynt på bordet. Hver pinne er ca 15 cm lang.
kr 115.00
Rustikke putetrekk i sommerlig maritimt design. Produsert av tykt, naturlig bomullslin av høy kvalitet. Skjult glidelås i siden. Passer til puter 45 cm x 45 cm. 
kr 39.00
20 stk ekstra tykke macaron latex ballonger i god kvalitet. Ca 20 cm i diameter når de er ferdig oppblåst. Passer perfekt til dekorasjoner og ballongbuer. 
kr 58.00
10 stk gjennomsiktige poser med flerfargede prikker. Perfekt til å fylle med smågodt eller små pressanger til gjestene. Posene er 27 cm lange og 12 cm brede. 10 stk rosa poselukkere følger med.
kr 21.00
Pastell stjerneformet folieballong. 40 cm bred. Passer ekstra godt sammen med pastell tallballonger og bursdagbanner.
kr 59.00
Florlett anvendelig organza med strass som kan brukes til alt fra bordløper og stolsløyfer til Tutuskjørt for de minste. Dekk bordet med en ensfarget duk, og rull ut organza bordløperen over duken . Enkel bordpynt som...
kr 345.00
Ballongbue i gull, hvitt og mørkeblått med 120 ballonger. Blås ballongene opp med forskjellig mengder luft og lim dem utenpå hverandre for å få dybde og fargenyanser på buen. Husk at produktbildet kun er en ide om...

Meny

Innstillinger