Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Liten Rosa Påskehare

18 cm høy yndig liten påskehare i rosa filt med strikkelue. En søt liten hare som står av seg selv.

Les merShow less
kr 87.00
Produktdetaljer
Relaterte produkter
kr 58.00
10 stk gjennomsiktige cellofanposer med rosa Happy Easter. Perfekt til å fylle med smågodt eller små pressanger til gjestene. Posene er 27 cm lange og 12 cm brede. 10 stk poselukkere følger med.
kr 58.00
10 stk gjennomsiktige cellofanposer med motiv av flerfargede påskeegg. Perfekt til å fylle med smågodt eller små pressanger til gjestene. Posene er 27 cm lange og 12 cm brede. 10 stk poselukkere følger med.
kr 87.00
18 cm høy yndig liten påskehare i gul filt med strikkelue. En søt liten påskedekorasjon som lyser opp med sin muntre farge.
kr 98.00
26 cm høy Påskehare i gul fløyel med glitter i skjegget og gulrot under armen. Et morsomt tillegg til påskedekoreringen. 26 cm høy, 9 cm bred og 7 cm dyp.
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 58.00
10 stk gjennomsiktige cellofanposer med motiv av flerfargede påskeegg. Perfekt til å fylle med smågodt eller små pressanger til gjestene. Posene er 27 cm lange og 12 cm brede. 10 stk poselukkere følger med.
kr 58.00
10 stk gjennomsiktige cellofanposer med hvite påskeharer. Perfekt til å fylle med smågodt eller små pressanger til gjestene. Posene er 27 cm lange og 12 cm brede. 10 stk poselukkere følger med.
kr 87.00
18 cm høy yndig liten påskehare i gul filt med strikkelue. En søt liten påskedekorasjon som lyser opp med sin muntre farge.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 20.00
Yndige blå papirsugerør med barneføtter og tåteflasker. Perfekt til babyshower, barnedåp eller barnebursdag. Velg mellom 10 stk eller 25 stk.
kr 52.00
Skinnende flotte 1 meter høye sølvfargede folie tallballonger. Den perfekte dekorasjonen til bursdager, sølvbryllup og alle andre store og små begivenheter. Tallene har praktiske små hemper øverst, slik at det er lett...
kr 75.00
1 stk plysj hårbøyle med røde kaninører. Ørene er med ståltråd, så de kan bøyes til ønsket utseende. Hårbøylen er behagelig å ha på og passer til alle aldre. Ørene er 18 cm lange fra toppen av hårbøylen.
kr 395.00
Dekorativ ballongbue i lyserosa, hvitt og sølv. Esken inneholder alt man trenger for å sette sammen denne buen og inneholder 105 ballonger. Blås ballongene opp med forskjellig mengde luft for å få et bedre spill i...
kr 45.00
1 stk Champagnefarget langstilket kunstig rose. Skap en tidløs eleganse med disse naturtro langstilkede rosene. Hver rose er 47 cm lange og selve blomsten er ca 8 cm stor. Disse blomstene er perfekte for å skape...
kr 4.00
Dyp flott blågrå Morandifarge, 25 cm. Selges pr stk Morandi-fargene kommer fra den berømte italienske maleren Giorgio Morandi. Fargene er kjent for sin blanding av klare og duse toner som utstråler rolig eleganse og...
kr 49.00
10 stk bordkort i hvit papp med utskårne hjerter. Passer til alle anledninger og spesielt til bryllup og konfirmasjoner. Kortene er 9 cm lange og 6 cm høye etter at de er brettet i to.
kr 65.00
Bordkonfetti med metallisk Happy Birthday i rosa, mørkerosa og sølv. Hver del er 2 cm lang og 1.5 cm høy. Pose med 15 gr (Passer til å strø utover et bord til ca 10 gjester)
kr 60.00
Et helt genialt verktøy for å enkelt skrelle hvitløkfedd. Laget i silikon med gripemønster på innsiden. Med dette verktøyet gjøres skrelling av hvitløk nærmest til en lek. Kan også benyttes som gryteklut på varme...
kr 95.00
En nydelig liten krone til en prinsesses andre bursdag. Kronen er laget i rosa filt med mørkerosa glitter, og har små, yndige hvite og rosa skumgummiblomster rundt kanten. Kronen er satt sammen av små deler, så ikke...
kr 97.00
Flott lyseblå Daddy To Be sløyfe med rosett. Hele sløyfen er tilsammen 16 cm lang og selve rosetten er 7 cm bred.
kr 29.00
1 stk honeycomb papirball, 25 cm stor. Anvendelig og flott honeycomb ball som er den perfekte pynt til alle anledninger. De gjør mye ut av seg når de henges opp, og tar liten plass når de skal pakkes ned igjen til...

Meny

Innstillinger