Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Helium 50 ballonger

Heliumtank som rekker til ca 50 ballonger. (30 cm store ballonger)

NB. Skal du fylle latexballonger med helium, les mer under «beskrivelse».

Les merShow less
kr 520.00
Beskrivelse

De fleste ballonger av god kvalitet kan fylles med helium, både latex og folieballonger. Folieballonger kan sveve i 2-4 dager avhengig av hvor store ballongene er. Latexballonger svever fra 6-10 timer, og her er det også størrelsen på ballongen som avgjør svevetiden.

Ballonger fylt med helium svever fordi helium har lavere tetthet enn luft. Siden helium består av mindre atomer enn luft, vil det derfor slippe mye lettere ut av ballongen. Det er også derfor ballonger fylt med helium kun varer fra noen timer til et par dager, mens ballonger fylt med luft kan holde seg i flere måneder, spesielt folieballonger. 

Vær oppmerksom på at hvis man f.eks skal pynte et rom med ballonger som skal sveve i taket, må dette gjøres rett før begivenheten skal starte dersom man ikke forbehandler ballongene. 

For å forlenge svevetiden til latexballonger, anbefales det å benytte et svevemiddel som Balloonboost, Happy Float eller High Float. Dette pumpes inn i ballongen før man fyller helium, og vil forlenge svevetiden med inntil 10 ganger. 

Folieballonger kan fylles med helium uten noen foberedelse. 

Helium er en form for gass under trykk, og beholderen kan eksplodere hvis den blir utsatt for sterk varme eller åpne flammer. Tanken kan ikke tas med på fly uten spesiell tillatelse da dette er klassifisert som farlig gods.

Tom heliumtank skal leveres til gjennvinning.

Les merShow less
Produktdetaljer
Relaterte produkter
kr 193.00
Balloonboost kommer i geleform som sprøytes inn i ballonger som skal fylles med helium. Dette forlenger svevetiden med opptil 10 ganger, og er absolutt nødvendig til latexballonger som skal fylles med helium....
kr 39.00
Plastremse med hull som brukes til å montere sammen ballongene til en lang ballongremse 5 meter lang og har hull til 115 ballonger.
kr 399.00
Heliumtank som rekker til ca 30 ballonger (30 cm store ballonger) NB. Skal du fylle latexballonger med helium, les mer under «beskrivelse»
kr 35.00
Rull med ca 100 klisterputer som brukes til å feste ballonger sammen til f.eks en bukett eller ballongbue. Holder ballongene godt sammen, og kan også brukes til å feste tallballonger etc til veggen.
Sist vist
kr 520.00
Heliumtank som rekker til ca 50 ballonger. (30 cm store ballonger) NB. Skal du fylle latexballonger med helium, les mer under «beskrivelse».
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 79.00
Dekorativ pappbanner i hvitt med gullskrift samt 5 konfettiballonger. Hver del er 16 cm lang og 11 cm bred. Monteres sammen med medfølgende bånd.
kr 90.00
14 dekorative ballonger bestående av: 5 stk blå latexballonger 5 stk konfettiballonger 2 stk blå hjerteformede folieballonger 2 stk blå stjerneformede folieballonger.
kr 85.00
Pakke med 10 stk praktiske gullfargede pappserviettringer til engangsbruk. Festes enkelt sammen og gir et flott tilsnitt til borddekoreringen.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 310.00
Ensfarget flott ballongbue i gull med 80 stk metallic ballonger. Pakken inneholder alt man trenger for å sette sammen buen. Blås ballongene opp med forskjellig mengder luft for å få et mere individuelt preg på...
kr 85.00
Nydelige bordkrystaller i perlemor. Gir et luksuriøst preg til festbordet ved bare å drysse krystallene rundt på det ferdig pyntede bordet. Er også en veldig enkel måte å pynte opp litt ekstra til hverdag også....
kr 39.00
Dekorative kakeformer til cupcakes eller muffins, 6.5 cm brede og 4 cm høye. Hvit og gull. Formene er varmebestandig slik at kakene kan stekes direkte i formene. Formene kan også brukes som små snackbegre. Selges i...
kr 59.00
Florlett anvendelig organza med strass som kan brukes til alt fra bordløper og stolsløyfer til Tutuskjørt for de minste. Dekk bordet med en ensfarget duk, og rull ut organza bordløperen over duken. Enkel bordpynt som...
kr 89.00
En nydelig liten prinsesseskrone i hvit filt med glitter og små, yndige hvite og rosa skumgummiblomster rundt kanten. Kronen er satt sammen av små deler, så ikke la et lite barn ha kronen på uten oppsyn av en voksen....

Meny

Innstillinger