Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Hvitløk skreller

Et helt genialt verktøy for å enkelt skrelle hvitløkfedd. Laget i silikon med gripemønster på innsiden. Med dette verktøyet gjøres skrelling av hvitløk nærmest til en lek. Kan også benyttes som gryteklut på varme håndtak.

Les merShow less
kr 60.00
Produktdetaljer
Sist vist
kr 60.00
Et helt genialt verktøy for å enkelt skrelle hvitløkfedd. Laget i silikon med gripemønster på innsiden. Med dette verktøyet gjøres skrelling av hvitløk nærmest til en lek. Kan også benyttes som gryteklut på varme...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 49.00
Stor Unicorn folieballong, 80 x 60 cm. Kan henges fra taket eller festes på veggen med klistreputer for å gi et fint bakgrunnsteppe til festen. Kan blåses opp med både luft og helium.
kr 49.00
Pose med 50 stk nydelige mellomrosa silkehjerter. Hjertene er en ideell bordpynt til både konfirmasjon og bryllup, eller for å pynte opp til en romantisk kveld. Hvert hjerte er ca 2 cm brede.
kr 49.00
10 stk bordkort i gullfarget papp med utskårne hjerter. Passer til alle anledninger og spesielt til bryllup og konfirmasjoner. Kortene er 9 cm lange og 6 cm høye etter at de er brettet i to.
kr 59.00
20 stk lys rosa kakeformer som passer til cupcakes, muffins etc. Kakene stekes direkte i formene og er en dekorasjon i seg selv på festbordet.  Anbefalt steketemperatur er 180 gr. 5.5 cm brede øverst, 4 cm i bunnen...
kr 197.00
100 stk dyp sjøgrønne ballonger. Perfekt til ballongbuer, dekorasjoner og store begivenheter. Ballongene ser mørkeblå ut før de blåses opp, og den sjøgrønne fargen vises ikke før ballongen blir fylt med luft....
kr 79.00
Flott kakedekorasjon formet som en regnbue med skyer og stjerner. Under regnbuen er det to plastpinner som gjør at dekorasjonen står stødig på kaken. 12 cm bred og 7 cm høy.
kr 115.00
Rustikke putetrekk i maritimt design. Produsert i tykt, naturlig bomullslin av høy kvalitet, og er veldig slitesterk. Skjult glidelås i siden. Passer til puter 45 cm x 45 cm. Blåfargen på putetrekket er en nyanse...
kr 75.00
1 stk plysj hårbøyle med røde kaninører. Ørene er med ståltråd, så de kan bøyes til ønsket utseende. Hårbøylen er behagelig å ha på og passer til alle aldre. Ørene er 18 cm lange fra toppen av hårbøylen.

Meny

Innstillinger