Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Sugerør, Blå Babyshower

Yndige blå papirsugerør med barneføtter og tåteflasker. Perfekt til babyshower, barnedåp eller barnebursdag.

Velg mellom 10 stk eller 25 stk.

Les merShow less
kr 20.00
Enhet
  • 10 stk
  • 25 stk
Produktdetaljer
Sist vist
kr 20.00
Yndige blå papirsugerør med barneføtter og tåteflasker. Perfekt til babyshower, barnedåp eller barnebursdag. Velg mellom 10 stk eller 25 stk.
kr 65.00
Det lille ekstra til Enhjørningfesten. Nydelig hårbøyle med blått silkehorn og rosa ører. Hårbøylen sitter godt på hodet, og passer til barn i alle aldre. 
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 65.00
8 stk sorte popkornbegre med hvite prikker. Perfekt til å fylle med popkorn, potetgull, smågodt o.l. Begrene er 12 cm høye og 7 cm brede i toppen.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 265.00
Nydelig veggklistremerker med to søte bamser som drømmer seg vekk. Klistremerket er i flere deler, slik at man selv kan velge hvor stor del av veggen som skal brukes til dekorasjonen.  Klistremerket fjernes lett...
kr 59.00
Pakker med 10 stk blinkende ledlyskuler, 1,5 cm i diameter. Kan brukes som lys inni ballonger, i vannet til blomsterbuketter eller rett og slett liggende på festbordet. Lysene virker i inntil 48 timer etter de er...
kr 39.00
20 stk ekstra tykke macaron latex ballonger i god kvalitet. Ca 20 cm i diameter når de er ferdig oppblåst. Passer perfekt til dekorasjoner og ballongbuer. 
kr 58.00
En nydelig måte å pynte opp et hvert rom for å oppnå en sommerlig og stemningsfylt atmosfære. Denne remsen med 3D papirsommerfugler i flotte pastellfarger er florlett og enkel å henge opp enten på veggen, foran...
kr 85.00
Få magien til å sveve i luften med denne fantastiske Enhjørning folie luftballongen med forskjellig motiv på hver side. Denne langvarige dekorasjonen gir et magiskt preg til rommet, og skaper det lille eventyrmomentet...
kr 39.00
1 stk Rose Gold folieballong. Ca 55 cm brede. Når ballongen skal blåses opp, er det viktig å fordele luften ut i ørene på ballongen ved forsiktig presse på hoveddelen av ballongen underveis som den blåses opp.
kr 39.00
20 stk ekstra tykke macaron latex ballonger i god kvalitet. Ca 20 cm i diameter når de er ferdig oppblåst. Passer perfekt til dekorasjoner og ballongbuer. 
kr 95.00
Bride To Be foliert girlander i sølv med 40 cm høye bokstaver, 10 stk sølvfargede ballonger og 8 stk hvite ballonger. Banneren monteres sammen med medfølgende bånd.

Meny

Innstillinger