Tilbehør

kr 30.00
Ca 100 klisterputer som brukes til å feste ballonger sammen i buketter, lenker eller figurer. Kleber ballongene veldig godt sammen.
kr 35.00
3 meter lang plastremse med hull, som brukes til å lage de lekreste ballongbuer. Trenger ca 70 ballonger pr remse, men kan lett klippes ned til en mindre remse med færre ballonger, om ønskelig.
kr 40.00
1 stk helt uunnværlig ballongpumpe for å blåse opp ballongene på enklest mulig måte. (Fargen på ballongpumpen kan variere etter lagerstatus)
kr 50.00
20 stk i assorterte farger. Brukes til å lage dekorative ballongbuketter eller for å pynte opp ute til fest. Ideelt til å holde ballongene oppe når man ikke har mulighet til å fylle dem med helium.
kr 30.00
10 stk rosa. Brukes til å lage dekorative ballongbuketter eller for å pynte opp ute til fest. Ideelt til å holde ballongene oppe når man ikke har mulighet til å fylle dem med helium.
kr 30.00
10 stk i blått. Brukes til å lage dekorative ballongbuketter eller for å pynte opp ute til fest. Ideelt til å holde ballongene oppe når man ikke har mulighet til å fylle dem med helium.
kr 60.00
20 stk hvite ballongpinner med ekstra solid topp til å feste ballongene i. Ideelt til å holde ballongene oppe når man ikke har mulighet til å fylle dem med helium. Pinnene er 40 cm lange.

Meny

Innstillinger