Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Sølv og Gull Ballongbukett, 40 stk

40 stk flotte ballonger i gull, sølv og hvitt. Med så mange ballonger kan man skape utallige forskjellige dekorasjoner; Lage en stor, imponerende bukett, lim de opp i taket med de medfølgende limputene, monter dem på ballongstativ eller pinner (kjøpes separat), eller bind de sammen til en liten ballongremse. Med 40 ballonger er dine dekorasjonsmuligheter uendelige – Gi ethvert arrangement den perfekte touch! 

10 stk gull metallic ballonger, 25 cm

10 stk sølv metallic ballonger, 25 cm

10 stk hvite ballonger, 25 cm

10 stk konfettiballonger, 25 cm

1 stk rund ballong klips

2 ruller med 100 stk limputer i hver rull.

Les merShow less
kr 155.00
Beskrivelse

Et forslag for å sette opp en ballongbukett slik som på produktbildet, er å montere ballongene rundt det medfølgende ballong klipset, for deretter å bygge buketten utover og oppover ved hjelp av limputene. Her er det mer en nok ballonger, slik at man kan lage to mindre buketter dersom man ønsker det.

Ballongene kan også festes i taket med limputene. Det blir ekstra dekorativt hvis man henger bånd i hver ballong som krøller seg ned fra taket (Vanlig pakkebånd kan brukes, men dette følger ikke med).

Et annet forlag er å lage en liten ballongbue av ballongene ved å montere ballongene på en ballongremse. Denne kan da f.eks henge fra taket, festes over en dørkarm etc.

Ballongklipsen som følger med i pakken, kan også brukes til å lage en ballongblomst. Ballongene festes én og én rundt klipsen, og tilslutt én ballong i midten (da gjerne i en annen farge enn de i sirkelen)

Les merShow less
Produktdetaljer
Relaterte produkter
kr 3.00
Blomster klips som brukes til å lage dekorative blomster. Bruk gjerne ballongtape til å montere de ferdiglagde blomstene på veggen, utenpå en ballongbue etc. Klipsen er 6.5 cm i diameter.
kr 14.00
Plastremse med hull som brukes til å montere sammen ballonger til en lang ballongremse. 5 meter lang og har hull til 115 ballonger.
kr 85.00
10 stk sølvfargede serviettringer i myk papp til engangsbruk. Serviettringene kommer flatpakket og brettes enkelt rundt serviettene. Serviettringene er 5 cm høye og 17 cm lange.
kr 48.00
10 stk hvite ballongpinner med avtagbar festeanordning. Ballongpinner er helt uunnværlig når ballonger skal settes sammen til en bukett. Etter at de første ballongene er montert på pinnene, kan andre ballonger limes...
kr 16.00
Rull med ca 100 klisterputer som brukes til å feste ballonger sammen til f.eks en bukett eller ballongbue. Holder ballongene godt sammen, og kan også brukes til å feste tallballonger etc til veggen. Etterlater ingen...
kr 75.00
Gi ballongbuketten din det perfekte løftet med vårt flotte ballongstativ for 7 ballonger! Laget av plastrør montert på en rund sokkel, gir dette stativet en stilig og festlig atmosfære til enhver anledning. Stativet...
Sist vist
kr 155.00
40 stk flotte ballonger i gull, sølv og hvitt. Med så mange ballonger kan man skape utallige forskjellige dekorasjoner; Lage en stor, imponerende bukett, lim de opp i taket med de medfølgende limputene, monter dem på...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 95.00
Magisk Unicorn Kakedekorasjon - Gjør kakebordet ditt uimotståelig vakkert!  Løft kakeopplevelsen til nye høyder med vår fantastiske Unicorn kakedekorasjon i lyserosa, prydet med elegante rosa filtører og fortryllende...
kr 125.00
Søte silkevinger med strikk til armene for å holde vingene på plass på ryggen. Perfekt til enhver liten Enhjørning prinsesse. 40 cm brede og 15 cm høye.
kr 155.00
Inspirerende ord i gull til å lime på veggen. Klistremerket monteres enkelt opp på veggen, og trekkes forsiktig av veggen når man ønsker det. Klistremerket er 20 cm høyt og 44 cm bredt.
kr 55.00
1 stk rød glittergardin. Gjør festen uforglemmelig med vår strålende Glittergardin – den ultimate festdekorasjonen som garantert setter stemningen! Med en enkel og imponerende design, vil denne glittergardinen ta...
kr 65.00
20 stk cocktailpinner til drinker, kanapeer, tapas o.l. De kan også f.eks brukes som en artig kakedekorasjon, eller settes i en liten vase som pynt på bordet. Hver pinne er ca 15 cm lang.
kr 58.00
10 stk søte cellofanposer med forskjellig Havfruemotiv og 10 stk gullfargede poselukkere. Perfekt til smågodt eller til å pakke inn små presanger. Posene er 12 cm brede og 27 cm lange.
kr 78.00
Sølvfarget bordkonfetti i tallet 90. Passer godt til å strø over bordet for å gi det lille ekstra til festbordet på 90 årsdagen. Hver konfetti er ca 1 cm stor og posen inneholder rundt 500 stykker.
kr 75.00
10 stk lekre og praktiske hjerteformede holdere til bordkort, små menyer, bilder etc. Solide stativer i sølvfarget metall som står stødig på bordet. Perfekt til selskap, bryllup og konfirmasjoner.
kr 155.00
40 stk flotte ballonger i dype rosa nyanser samt marmorerte ballonger. Med så mange ballonger kan man skape utallige forskjellige dekorasjoner; Lage en stor, imponerende bukett, lim de opp i taket med de medfølgende...
kr 4.00
Nydelig lilla Morandifarget ballong, 25 cm. Selges pr stk Morandi-fargene kommer fra den berømte italienske maleren Giorgio Morandi. Fargene er kjent for sin blanding av klare og duse toner som utstråler rolig...

Meny

Innstillinger