Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Unicorn Folieballong Rosa

Dekorativ og flott Enhjørning folieballong. Ballongen kan henge fra taket eller i vinduskarmen. Den kan også  limes opp på veggen med klistreputer, men ballongfiguren er stor, så vær oppmerksom på at det ikke alltid er like lett å få den til å henge på veggen over lengre tid.

Figuren varer i mange måneder, og kan bli en flott dekorasjon på barnerommet.

110 cm x 80 cm stor. 

Les merShow less
kr 49.00
Produktdetaljer
Relaterte produkter
kr 62.00
Glitter Happy Birthday pappbanner i lekker dyp rosa farge. Hver vimpel er 12 cm x 15 cm store og hele banneret monteres sammen med medfølgende bånd.
kr 65.00
Nydelig Enhjørning hodepynt i rosa filt med gullører og rosa silkehorn. Behagelig å ha på, da den holdes på plass med strikk. Det lille ekstra til festens prinsesse, og passer til barn i alle aldre. 14 cm høy og 13...
kr 59.00
1 meter høye nydelig pastellfarget folie tallballonger. Tallballongen og kronen blåses opp hver for seg og kronen festes på tallet med medfølgende klistreputer.   Velg ønsket tall i menyen under. 
Sist vist
kr 49.00
Dekorativ og flott Enhjørning folieballong. Ballongen kan henge fra taket eller i vinduskarmen. Den kan også  limes opp på veggen med klistreputer, men ballongfiguren er stor, så vær oppmerksom på at det ikke alltid...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 59.00
Søte, små pappformer til cupcakes eller muffins, 6 cm brede og 4,7 cm høye. Er laget i varmebestandig papp slik at kakene kan stekes direkte i formene. Pappformene kan også brukes som små snackbegre. Selges i eske...
kr 3.00
Blomster klips som brukes til å lage dekorative blomster. Bruk gjerne ballongtape til å montere de ferdiglagde blomstene på veggen, utenpå en ballongbue etc. Klipsen er 6.5 cm i diameter.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 59.00
10 stk små Regnbue i myk gummi. Strø regnbuene utover bursdagsbordet som en borddekorasjon, eller bruk de som små gaver til gjestene. Uansett er disse en veldig anvendelig dekorasjon som pynter godt opp. Regnbuene er...
kr 49.00
10 stk hvite laserkuttede bordkort med lett shimmereffekt. Bordkortene er 9 cm brede og 4.5 cm høye, ferdig brettet.
kr 125.00
Søte Unicorn silkevinger med strikk til armene for å holde vingene på plass. Perfekt til enhver liten Enhjørning prinsesse. 40 cm bred og 15 cm høy.
kr 75.00
Det lille ekstra til Enhjørningfesten. Hårbøyle med lyserosa ører og silkehorn. Hårbøylen sitter godt på hodet, og passer til barn i alle aldre. 
kr 64.00
50 stk muffinsformer i papir med koselig motiv av bamse og snømann.  Stek kakene gjerne på muffinsbrett slik at papirformene holder fasongen bedre under stekingen. 
kr 95.00
Bride To Be foliebanner i rose gold med 40 cm høye foliebokstaver, 10 stk rose gold ballonger og 5 stk rose gold konfettiballonger. Banneren monteres sammen med medfølgende bånd.

Meny

Innstillinger